Inschrijven gratis Inkoopmodule

Zoek bedrijven en bekijk de duurzaamheids-informatie

Lees verder

Deelnemers FIRA

Zoek Deelnemers

Maakt duurzaamheid bespreekbaar

FIRA
FIRA verifieert MVO-informatie van bedrijven en instellingen en maakt op deze wijze MVO bespreekbaar op basis van betrouwbare gegevens. Zodoende overtuigt u uw relaties dat uw MVO-strategie en –prestaties geloofwaardig zijn.

Het FIRA Platform
Het FIRA Platform is een digitaal register waar bedrijven (leveranciers) hun MVO-prestaties zichtbaar maken aan klanten (inkopers). FIRA verifieert de informatie zodat deze betrouwbaar is. Het FIRA platform bevordert transparantie. Hiermee wordt MVO bespreekbaar.

Quick Links FIRA Platform

Nieuws

Nederland als circulaire hotspot begint op Schiphol

7/30/15

Diverse bedrijven en organisaties hebben het startschot gegeven voor de missie om Nederland als circulaire hotspot te positioneren tijdens het Europese voorzitterschap in 2016.

Lees meer

Accenture Innovation Awards 2015

7/30/15

Wat duurzaamheid en innovatie met elkaar gemeen hebben? Alles, dat blijkt ieder jaar weer tijdens de Accenture Innovation Awards. Dit innovatie programma wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd en het is een duidelijke trend dat steeds meer innovaties, van zowel startups als uit het bedrijfsleven, zich richten op duurzaamheidsuitdagingen. Inschrijven kan nog tot 31 juli.

Lees meer

Alle nieuws berichten