Inschrijven gratis Inkoopmodule

Zoek bedrijven en bekijk de duurzaamheids-informatie

Lees verder

Deelnemers FIRA

Zoek Deelnemers

Maakt duurzaamheid bespreekbaar

FIRA
FIRA verifieert MVO-informatie van bedrijven en instellingen en maakt op deze wijze MVO bespreekbaar op basis van betrouwbare gegevens. Zodoende overtuigt u uw relaties dat uw MVO-strategie en –prestaties geloofwaardig zijn.

Het FIRA Platform
Het FIRA Platform is een digitaal register waar bedrijven (leveranciers) hun MVO-prestaties zichtbaar maken aan klanten (inkopers). FIRA verifieert de informatie zodat deze betrouwbaar is. Het FIRA platform bevordert transparantie. Hiermee wordt MVO bespreekbaar.

Quick Links FIRA Platform

Nieuws

Plan van Aanpak MVI van overheid toont ambities maar ook hiaten

10/8/15

Vorige maand is het Plan van Aanpak Maatschappelijk Verantwoord Inkopen in de Ministerraad positief ontvangen, in dit plan staan de ambities voor Rijksinkopers beschreven voor 2015-2020. Echter mist het plan nog wel commitment, toezeggingen of afspraken over de concrete uitwerking volgens diverse lobbyorganisaties.

Lees meer

Aanzienlijke daling inkoopprijzen, NEVI PMI® september 53.0

10/6/15

De NEVI PMI® daalde van 53.9 in augustus naar 53.0 in september, het laagste niveau in zes maanden. De inkoopprijzen daalden voor de eerste keer in zes maanden en bovendien aanzienlijk. De werkgelegenheid in de Nederlandse productiesector steeg opnieuw.

Lees meer

Alle nieuws berichten